Tagintézmény-vezetői köszöntő

Kedves Látogató! Szeretettel köszöntöm Önt a Zelk Zoltán Angol és Német Kéttannyelvű Tagintézmény megújult honlapján!

Kedves Látogató!

Szeretettel köszöntöm Önt a Zelk Zoltán Angol és Német Kéttannyelvű Tagintézmény megújult honlapján!
Iskolánk kéttannyelvű általános iskola, évfolyamonként két-két párhuzamos osztállyal, osztályonként 25-30 tanulóval.
Specialitásunk a nyelvoktatás, amelynek keretében diákjaink magas óraszámban tanulják a német vagy az angol nyelvet. Ennek eredményeképpen nyolcadik osztályos végzős tanítványaink jelentős része a tanév végére sikeres középfokú nyelvvizsgát tesz.

A Zelkben a pedagógiai munka és az oktatás iránt elkötelezett tantestület dolgozik. 
Iskolánk népszerűsége évek óta töretlen, köszönhető ez a magas színvonalú pedagógiai munkának, a számtalan iskolán kívüli programnak, érdeklődő, befogadó tanulóinknak és a remek szülői háttérnek. 

Pedagógusaink mindent megtesznek azért, hogy diákjaink a Zelkben eltöltött évek alatt képességeiket kibontakoztassák és az érdeklődésüknek leginkább megfelelő középiskolában tanulhassanak tovább. 

Örömünkre szolgál, hogy kompetenciamérési eredményeink alapján iskolánk stabilan az ország legjobb általános iskolái közé tartozik.

Kollégáink munkájának eredményeképpen tanulóink kimagaslóan teljesítenek városi, megyei és országos tanulmányi- és sportversenyeken is.

Ezt az oldalt úgy állítottuk össze, hogy mindenki megtalálja a legtöbb információt gyermekközpontú intézményünkről, az intézményünkben folyó színvonalas és sokszínű pedagógiai munkáról. 

Weboldalunkat igyekszünk folyamatosan frissíteni, hogy tájékozódhassanak iskolánk programjairól, rendezvényeinkről, versenyeredményeinkről, az aktuális hírekről, eseményekről. 
Remélem, mindenki megtalálja a számára szükséges információkat ezen a virtuális iskolai kapun belépve. Eredményes böngészést, kellemes időtöltést kívánok oldalunkon! 

Medve Róbert 
tagintézmény-vezető 

Vegye fel velem a kapcsolatot!

Elérhetőségeink

  • dummy4400 Nyíregyháza, Krúdy Gyula utca 29.

  • dummy+36(30) 176-6341

  • dummy+36(42) 512-826

  • dummy zelkiskola19@gmail.com

FENNTARTÓ

Nyíregyházi Tankerületi Központ;
4400 Nyíregyháza, Sóstói út 31/B B.épület
Tel: 42/795-315 E-mail: nyiregyhaza@kk.gov.hu

Search